Kerti wc

Állapot: Raktáron

Cikkszám: 138

Szállítás: 4 napon belül

Ülőke nélküli kertvécé, melynek méretei: 200 cm magas, 105 széles.


64.500 Ft / darab

Ha bármilyen kérdése van, hívja szakértőnket, vagy kérjen tőlünk visszahívást!


Csáky Béla
Csáky Béla
Szakértő
Ajánlatkérés!

A kerti WC (kertvécé) többféle előnnyel szolgálhat:

  1. Kényelmesség: Ha nagy kerted vagy hétvégi házad van, a kerti WC-vel nem kell mindig a házba menned, ami különösen hasznos lehet, ha a ház messze van vagy sok vendég van egyszerre.

  2. Praktikum: Kerti munkák vagy szabadtéri tevékenységek során kényelmesebb és időhatékonyabb, ha van egy közeli WC.

  3. Környezetvédelem: Komposztáló kerti WC-k esetében a szerves hulladék komposztálásával környezetbarát módon kezelheted az emberi ürüléket, csökkentve ezzel a szennyvízkezelés terheit.

  4. Függetlenség: Távoli helyeken, ahol nincs vízvezeték vagy szennyvízcsatorna, a kerti WC lehet az egyetlen megoldás a higiéniai szükségletek kielégítésére.

  5. Költséghatékonyság: Egy egyszerű kerti WC megépítése és fenntartása olcsóbb lehet, mint a vízvezetékes rendszerek kiépítése és fenntartása.

  6. Egészségügyi biztonság: Ha szabadtéri rendezvényeket tartasz (pl. kerti partik, grillesték), a kerti WC biztosítja, hogy a vendégeknek nem kell bejárniuk a házba, ami csökkentheti a szennyeződés és fertőzések terjedésének esélyét.

Ezek miatt a kerti WC praktikus megoldás lehet a mindennapi élet számos helyzetében, különösen akkor, ha sok időt töltesz a szabadban.

Skandináv faáru kiemelkedő minőséggel

Skandináv faáru kiemelkedő minőséggel

Termékeink Svédországból, Németországból, Ausztriából, Észtországból és Franciaországból származnak.

Ludányi Luca
Értékesítési vezető

Gyakran Ismételt Kérdések

Személyes átvételre és kiszállításra egyaránt van lehetőség.

Cégünk a kiszállítást saját teherautóival végzi központi telephelyünkről. Tájékoztatjuk, hogy a lepakolást teljes mértékben mi biztosítjuk, így Önnek nem kell aggódnia a logisztika miatt. Kényelmes és zökkenőmentes szolgáltatást nyújtunk, hogy Ön egyszerűen élvezhesse a minőségi faanyagokat.

Helyszíni átvételkor a fizetés készpénzben, bankkártyával vagy helyben történő utalással lehetséges.

Kiszállítás esetén a fizetési lehetőségek között szerepel az előre utalás és a készpénzes fizetés. Amennyiben előre jelezi igényét, kollégánk bankkártya terminált is visz magával, így lehetőség nyílik a bankkártyás fizetésre is.

 

 

 

 

 

 

Kerti wc

Kerti wc

64.500 Ft